Köksrenovering

Att göra om ditt kök kan ge en riktig uppgradering till hela ditt liv. Att välja dörrar, diskbänkar och andra detaljer är en del av processen som kan vara den svåraste att komma igång med – det finns så många valmöjligheter att ta ställning till!

Vi hjälper dig med designen av ditt kök och att välja rätt köksleverantör

Vi kan självklart vara delaktiga i att bestämma handtag, gardiner och luckor. Men i de flesta fall har våra kunder en tydlig vision av det slutgiltiga resultatet och anlitar oss främst för att genomföra själva monteringen.

Oavsett vilken tillverkare det gäller ser vi till att själva arbetet utförs smidigt och enligt den planerade tidsschemat och budgeten. Vi samarbetar med ledande köksleverantörer och kan montera kök från populära märken som IKEA, Marbodal, Puustelli och andra.

Förhandskonsultation inför arbetet

Det är klokt att kontakta oss redan under planeringsstadiet. Vi kommer då till ditt hem och utför mätningar samt kontrollerar rör, ventilation och andra detaljer som kan påverka dina möjligheter. Vattenrör, elektriska installationer och ventilation är ofta permanenta och kan kännas begränsande. Men det behöver inte vara så – det går alltid att flytta allt från golvbrunnar till el- och vattenuttag.

Efter vårt besök kommer du att få information och mätningar som underlättar beställningen av kök från vilken leverantör som helst. Vi tar hand om resten – från rivning till inköp, leverans och bortforsling av gamla apparater.

Fullständig service och detaljer inom köksmontering

När vi har en tydlig bild av vad som ska göras kommer vi överens om en start- och slutdatum för projektet. Vi vet att det inte är särskilt roligt att ha en byggarbetsplats i hemmet och vi gör vårt yttersta för att göra processen så smärtfri som möjligt. Du kan lita på följande:

  • Vi tar med oss förpackningar för återvinning varje dag.
  • Avfallet transporteras till sorteringsanläggningar där det hanteras på rätt sätt.
  • Vi ser till att hålla rent efter oss i entrén och trapphuset.
  • Vi undviker borrning och betongarbete tidigt på morgonen eller sent på kvällen.
  • Våra anställda talar svenska eller engelska.
  • Vi plockar ihop våra verktyg och ser till att hålla allt rent och snyggt vid arbetsdagens slut.
  • Vi är ett miljövänligt företag och väljer färger, rengöringsmedel och material som inte skadar naturen.

Dessutom är vi flexibla under arbetets gång – det är alltid möjligt att ändra sig om hjärtat plötsligt säger något annat. Vi erbjuder möjligheten till ytterligare beställningar och du måste fatta beslut om ändringar som medför extra kostnader innan de genomförs.

Öppen kommunikation och god service

Små detaljer som inte var inkluderade i planeringen eller som uppstod senare, såsom val av strömbrytardesign, vill vi göra enkelt för dig. Du behöver inte själv åka till en byggvaruhus för att köpa en strömbrytare – vi kommer att ordna det åt dig. Skicka oss en länk från en butik och vi tar hand om inköpet och installationen. Samma gäller för lister, kakel, snickeridetaljer och målning.

Intresserad av denna tjänst? Fyll i formuläret nedan.

Begära En Icke-Bindande Offert


Scroll to Top