Inbyggd Garderob

En inbyggd garderob har många fördelar, särskilt i Stockholm där varje kvadratmeter i hemmet är värdefull. Genom att bygga garderoben på plats kan du optimalt utnyttja utrymmen där det är svårt att få plats med standardgarderober. Det estetiska värdet är också betydande då en inbyggd garderob kan anpassas till både klassisk och modern inredning. Med en inbyggd garderob får du inte bara praktisk förvaring, utan också en stilfull och skräddarsydd lösning som passar perfekt in i ditt hem.

Vi bygger din garderob med högsta hantverkskvalitet och noggrannhet för att säkerställa att den uppfyller alla krav och standarder.

Vi håller oss alltid till de fastställda regler och riktlinjer som gäller i Sverige när vi bygger en garderob eller utför andra bygg- eller renoveringsprojekt. Våra hantverkare är professionella specialister inom sina områden och har lång erfarenhet inom branschen. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och använder alltid rätt material och konstruktioner – något som är särskilt viktigt vid byggandet av en platsbyggd garderob. Genom att följa de etablerade normerna och använda professionella metoder kan du vara trygg med att din garderob kommer att bli byggd på ett noggrant och pålitligt sätt. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och säkerställa att varje detalj uppfyller de krav och standarder som gäller.

Stora fördelar med att bygga en garderob på plats

Det finns många fördelar med den här typen av garderobslösning. Flexibilitet är en av fördelarna då en platsbyggd garderob kan anpassas efter olika behov och utrymmen, oavsett om det handlar om en stor familj eller en ensamstående person med begränsat utrymme. En platsbyggd garderob är också den perfekta lösningen för svåråtkomliga och trånga utrymmen där det är svårt att få plats med standardgarderober. Genom att bygga en garderob på plats kan du få en stilren och praktisk lösning som är skräddarsydd efter dina behov och önskemål.

En platsbyggd garderob är också en kvalitativ och långsiktig investering. Den är hållbar och kan ge ett mervärde till din bostad, särskilt i den heta bostadsmarknaden i Stockholm. Dessutom kan en platsbyggd garderob erbjudas till ett konkurrenskraftigt pris, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för att optimera utrymmet i ditt hem.

Vi tar oss tid att lyssna på och förstå dina önskemål och behov

Vi tar alltid lyhört och noggrant del av kundens krav och önskemål innan vi påbörjar ett byggprojekt. Vi är öppna för att ta emot eventuella skisser eller idéer från kunden och är beredda att ta hänsyn till dessa i vårt arbete. Med en platsbyggd garderob har vi möjligheten att anpassa utrymmet efter kundens specifika behov, vare sig det handlar om extra stänger för kläder eller en särskild plats för förvaring av resväskor.

När vi tar oss an ett bygg- eller renoveringsuppdrag följer vi en metodisk process. Vi inleder med att tydligt definiera uppdraget och genomför en inledande konversation med kunden för att få en klar bild av deras önskemål. Vi tar också del av eventuella ritningar eller andra material som kan vara relevanta för projektet. Vid behov genomför vi även ett hembesök för att få en bättre förståelse av den aktuella situationen och utrymmet där den platsbyggda garderoben ska placeras.

Efter att ha samlat all nödvändig information och tagit hänsyn till kundens önskemål, tar vi fram en detaljerad offert som tydligt specificerar kostnaderna för projektet. Vi sätter även upp en tidslinje med start- och slutdatum för arbetet. Vid behov kan vi också bistå kunden med administrativa ärenden, som att ansöka om bygglov eller andra tillstånd som kan vara nödvändiga för projektet.

Du kan dra av kostnader enligt ROT-avdraget

Efter att vi har kommit överens genomför vi arbetet enligt plan. När arbetet är klart städar vi upp och går igenom den färdiga platsbyggda garderoben tillsammans med dig för att säkerställa att allt är tillfredsställande. Kostnaderna för arbetet är avdragsgilla enligt ROT-reglerna.

Intresserad av denna tjänst? Fyll i formuläret nedan.

Begära En Icke-Bindande Offert


Scroll to Top