Integritetspolicy

Allmän information

Välkommen till Bygg Kejsaren Stockholm. Vi respekterar din integritet och är engagerade i att skydda dina personuppgifter. I denna integritetspolicy förklarar vi vilken information vi samlar in, hur vi använder den och vilka rättigheter du har i samband med det.

Information vi samlar in

När du besöker vår webbplats eller använder våra tjänster kan vi komma att samla in och behandla följande typer av information:

  1. Personlig identifierbar information (PII), såsom namn, e-postadress, telefonnummer och adress. Denna information samlas in när du frivilligt ger den till oss, till exempel genom att fylla i ett kontaktformulär på vår webbplats.

  2. Icke-personlig identifierbar information (Non-PII), såsom typ av webbläsare, IP-adress och vilka sidor du besöker på vår webbplats. Denna information samlas in automatiskt när du besöker vår webbplats och används för att förbättra din användarupplevelse och optimera vår webbplats.

Hur vi använder din information

Vi använder den information vi samlar in för följande ändamål:

  1. För att tillhandahålla och förbättra våra tjänster.
  2. För att kommunicera med dig, svara på dina förfrågningar och skicka dig information om våra tjänster.
  3. För att analysera användningen av vår webbplats och förbättra användarupplevelsen.

Delning av din information

Vi kommer inte att sälja, dela eller distribuera din personliga information till tredje part, förutom i de fall som beskrivs i denna policy eller om vi har fått ditt uttryckliga samtycke.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att begränsa behandlingen av dina personuppgifter och att invända mot behandlingen. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges på vår webbplats.

Ändringar i denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan. Eventuella ändringar kommer att meddelas på vår webbplats.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges på vår webbplats.

Tack för att du väljer Bygg Kejsaren Stockholm.

Scroll to Top