Allmän Renovering

Vi har en bred kunskap och erfarenhet inom vår bransch och har hanterat en mängd olika element i byggprojekt. Vi är mångsidiga och väl rustade för att kunna hjälpa dig med olika typer av tjänster inom vår sektor. Oavsett om det handlar om renoveringar, ombyggnationer, tillbyggnader eller andra byggprojekt, kan du lita på att vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativa resultat.

Ventilation

Ren luft är avgörande för att skapa en trivsam boendemiljö och för att främja en hälsosam livsstil. Vi kan hjälpa till med installation av ny ventilationssystem, ersätta befintliga lösningar och koppla samman både luftkonditionering och geotermisk uppvärmning. Vårt mål är att skapa en ren och frisk inomhusmiljö för dig och din familj genom att säkerställa en effektiv ventilation och filtreringssystem. Vi kan anpassa våra lösningar efter dina behov och hjälpa till att skapa en hälsosammare och mer bekväm boendemiljö för dig att njuta av.

Väggar

Om du behöver dela av ett rum, förstärka väggar, ljudisolera eller på annat sätt ändra väggar i en villa eller lägenhet, kan du lita på vår erfarenhet och expertis. Vi har kunskap inom olika tekniker och material och kan arbeta med puts, betong och trä för att skapa de önskade förändringarna. Oavsett om det handlar om att förstärka en befintlig vägg, skapa en ny rumsskiljare eller ljudisolera en yta, utför vi arbetet effektivt och med hög kvalitet. Vi anpassar oss efter dina specifika behov och önskemål för att säkerställa att resultatet blir snabbt, prydligt och noggrant utfört.

Tak

Taket är en av de mest utsatta delarna på en fastighet och det är därför viktigt att det läggs professionellt för att säkerställa lång hållbarhet. Vi har erfarenhet av att utföra takarbeten i villor och fastigheter med noggrannhet och expertis. Vi har kunskap om olika tekniker och vet vilka material som är lämpliga för att passa just dina förhållanden.

Oavsett om du behöver förbättra ett befintligt tak eller bygga ett helt nytt, kan du lita på att vi hjälper dig med vår kunskap, effektivitet och kvalitet. Vi anpassar oss efter dina specifika behov och strävar efter att utföra arbetet snabbt och noggrant för att ge dig ett resultat av högsta standard.

Golv

Att lägga ett golv kan vara relativt enkelt med dagens parkettlösningar. Att få det rakt, snyggt runt lister och utan gungning kräver dock lite mer av den som utför arbetet. Det gäller särskilt om det handlar om finare parkettgolv, exempelvis med olika mönster eller av ädla träslag. I dessa fall är det klokt att anlita professionella golvläggare.

Vi kan reparera trasiga eller slitna golv och lägga helt nya golv oavsett hur ditt golv ser ut för närvarande. Vi har lång erfarenhet av att jobba med avjämning, golvvärme, ekparkett i fiskbensmönster och mycket mer inom golvbranschen. Vi strävar efter att ge dig en yta som inte bara är estetiskt tilltalande utan också bekväm att gå på under många år framöver.

Intresserad av denna tjänst? Fyll i formuläret nedan.

Begära En Icke-Bindande Offert


Scroll to Top