Användarvillkor

Allmänna bestämmelser

Välkommen till Bygg Kejsaren Stockholm. Dessa användarvillkor gäller när du använder vår webbplats och våra tjänster. Genom att använda vår webbplats eller våra tjänster accepterar du dessa villkor i sin helhet.

Tjänster

Vi tillhandahåller en rad tjänster inom hemrenovering. Alla våra tjänster levereras enligt våra allmänna försäljningsvillkor och i enlighet med gällande lagstiftning.

Användning av webbplatsen

Du får använda vår webbplats för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får inte använda vår webbplats på ett sätt som är olagligt, skadligt eller på något sätt inkräktar på andras rättigheter.

Immateriella rättigheter

Innehållet på vår webbplats, inklusive text, bilder, logotyper och grafik, ägs av oss eller våra licenstagare och är skyddat av immateriella rättigheter. Du får inte kopiera, reproducera, modifiera, distribuera eller på annat sätt använda innehållet på vår webbplats utan vårt uttryckliga skriftliga samtycke.

Ansvarsbegränsning

Vi strävar efter att se till att informationen på vår webbplats är korrekt och uppdaterad, men vi kan inte garantera att den alltid är det. Vi tar inte ansvar för eventuella fel eller brister på webbplatsen eller för eventuella förluster eller skador som kan uppstå som ett resultat av att använda webbplatsen.

Ändringar av villkoren

Vi kan komma att ändra dessa användarvillkor från tid till annan. Du är ansvarig för att regelbundet kontrollera dessa villkor för att vara medveten om eventuella ändringar. Genom att fortsätta använda vår webbplats eller våra tjänster efter att dessa villkor har ändrats accepterar du de ändrade villkoren.

Kontakta oss

Om du har några frågor om dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges på vår webbplats.

Scroll to Top